Retourzendingen

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De koper hoeft hiervoor geen boete te betalen noch opgave van motief te geven.

Controleer direct na ontvangst of jouw bestelling onbeschadigd is. We doen ons uiterste best om jouw juweel veilig te verpakken. Indien je levering toch beschadigd is, dan verzoeken we je om dit zo snel mogelijk te melden, uiterlijk binnen de 24 uur. Voeg een foto van het beschadigde artikel toe aan je mail naar info@mariefantasie.be.

Indien je een artikel wilt terugsturen, dan dien je je aan de volgende punten te houden:

- stuur een mail naar info@mariefantasie.be om te melden dat je een artikel wilt terugsturen.

- de retourtermijn is 14 dagen vanaf de dag na de levering.

- het originele label van marie fantasie mag niet van het juweel verwijderd zijn!

Een onaangemelde retourzending of retourzending zonder label van marie fantasie of waar geen portokosten voor voldaan is, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar afzender. Eventuele kosten hieraan verbonden, zijn voor rekening van de afzender.

Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet verantwoordelijk kunnen gesteld worden indien een foutief adres voor levering opgegeven is.

De kosten voor een retourzending zijn voor jouw rekening en worden niet door Marie fantasie vergoed. We raden je wel aan om het artikel als pakket te versturen en heel voorzichtig te verpakken. Artikelen die bij de retourzending beschadigd zijn, kunnen wij niet aanvaarden. Zodra we jouw retour hebben ontvangen, word je hiervan per mail op de hoogte gebracht. Retourkosten worden enkel terugbetaald indien je een foutief of een beschadigd product ontvangen hebt.

Na ontvangst van jouw retour in goede orde, ontvang je binnen de 14 dagen het aankoopbedrag van je retour terug op jouw rekening (let op: verzendkosten worden niet vergoed). Gelieve je rekeningnummer goed door te geven. Indien je binnen de 14 dagen na je retour in goede orde echter nog geen betaling hebt ontvangen, stuur dan zeker een mail naar info@mariefantasie.be.

Bestellingen die volgens specifieke wensen gemaakt zijn qua kleur en maat, kunnen niet teruggenomen worden. Er is geen herroepingsrecht op maatwerk.